Andria

Andria

Les seves acollidores cambres, un sopar al jardí, els esmorzars a la terrassa i els nombrosos racons plens d'antiguitats i petits detalls, fan que la seva estada a La Seu d'Urgell esdevingui quelcom especial. L'Andria és al carrer principal de la Seu d'Urgell, a prop del nucli antic.
Serveis

L'Hotel està ple de racons tots ells ben confortables i molt agradables.
Una petita sala amb xemeneia. Una biblioteca i jocs de taula a la seva disposició.
La Terrassa i el jardí són dos dels llocs que més agraden, ja sigui a l'hora d'esmorzar, com per gaudir de la nostra cuina tot sopant. O tant sols passant la tarda tranquil·lament.

Habitacions

Les habitacions de l'Hotel combinen l'encant d'una època passada amb els serveis i les comoditats d'avui. Estan ben equipades, amb climatització individual, T.V., telèfon, connexió wifi gratuïta ... Els banys son complerts, hi trobaran productes d'acollida, assecador de cabells, etc... Tot pensant en el seu confort.

Restaurant

El restaurant de l'Hotel, de reconegut prestigi a La Seu d'Urgell, ofereix una cuina saborosa i clàssica, amb rivets casolans, basada en receptes tradicionals de la cuina catalana, convenientment adaptades als nous temps. Cal destacar els arrossos de muntanya, els rostits com l'espatlla de corder a les vuit hores i els guisats, amb especial ressò pel 'Gall Roig de l'Alt Urgell', preparat amb Galls de corral de cria pròpia.
La carta s'adapta cada temporada als productes de mercat.

Documents relacionats

Enllaços d'interès

Go to top